JPEG-kuva-BBD5050CA5E5-1

Santtu Niinimäki

Moro, Santtu Niinimäki tässä terve! Onnenmaalin toimitusjohtaja. Toimin myynnin parissa ja hallinnollisissa asioissa.

IMG_2066

Onni-Pekka Riihimäki

Moro! Mä oon Onni-Pekka Riihimäki, Onnenmaalin toinen omistaja. Toimin työnjohtajana sekä myynnin parissa.

Mikä on Onnenmaali?

Onnenmaali on pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimiva julkisivujen ja kattojen maalauksiin erikoistunut yritys. 

Olemme luotettava ja avoin toimija, joka ottaa asiakkaan toiveet huomioon ja toteuttaa ne. Meille ensisijaisen tärkeää on, että asiakkaalle jää aina kanssamme toimiessa hyvä mieli. Tämän vuoksi panostamme huolelliseen suunnitteluun, ajantasaiseen viestintään sekä laadukkaaseen työnjälkeen työntekijöidemme perusteellista perehdytystä unohtamatta.

Meille on kertynyt paljon kokemusta ja positiivisia asiakaspalautteita vuosien varrella – näihin pääset tutustumaan Asiakaskokemukset-sivullamme!

Onnenmaalin tarina

Onnenmaali Oy sai alkunsa vuoden 2021 lopulla, kun Onni ja Santtu päättivät. yhdistää voimansa muutaman vuoden toiminimiyrittämisen jälkeen. Lopulta tulimme siihen tulokseen, että tarvitsemme molemmat siipiparin. Yhdessä toimimisessa oli niin paljon hyviä puolia, että kuulosti hyvältä jakaa vastuuta ja lähteä yhdessä tekemään Suomen parasta maalausyritystä!

”Toistaiseksi lyhyt, mutta vaatimaton maalausurani alkoi 2016 kesätöistä, kun pääsin remonttifirmaan maalaamaan heidän tekemiään ulkoverhouksia. Maalausparini kanssa nuorina ja nälkäisinä tykättiin työstä ja otettiin aina isoja päivätavoitteita. Siinä muutaman vuoden maalasin ja vastuuta otin, kun sitä annettiin. Ajatus kypsyi nopeasti, että voisi olla kokonaan itse vastuussa. Omien asiakkaiden hankkiminen, työn suorittaminen hyvin ja urakoiden hallinnoiminen kiinnosti. Näin perustin oman toiminimen, jolla aloitin tekemään lopulta maalaushommia itse.” – Santtu

”Edelleen on sama ajatus tehdä jokainen kesän kohde yhtä suurella kiinnostuksella, kun aikanaan on toteuttanut ensimmäisen, ettei se jäisi viimeiseksi. Yhtä lailla sitä pyrkii tuomaan työntekijöille samaa innokkuutta ja hyvää meininkiä, joka on itseä motivoinut maalaushommissa ensimmäisestä vuodesta lähtien. Työntekijät välittävät sitä mikä on meidän yrityksemme sisäinen kulttuuri, joten arvostamalla heitä uskon, että he arvostavat asiakkaitamme.” – Santtu

”Ensimmäisen talon maalasin 2016 kun pääsin isäni rakennusyritykseen kesätöihin. Siellä tuli maalattua kaikenlaisia ja kokoisia rakennuksia omakotitalosta kerrostaloon. Kolmen maalauskesän jälkeen vuonna 2018 oli tietoa ja taitoa kertynyt paljon ja alkoi tuntumaan houkuttelevalta perustaa oma maalausalan yritys.” – Onni

Tavoitteenamme on olla luotettava ja aivan huippu toimija maalausalalla.

Meille se tarkoittaa:

1. Asiakkaiden toiveiden toteuttamista sekä kunnioittamista
2. Sovituista asioista ja aikatauluista kiinnipitämistä
3. Työntekijöiden ja asiakkaiden tasavertaista kohtelua
4. Vastuuntuntoa
5. Ennen kaikkea reilua meininkiä

Olemme huomanneet, että on helpompi hoitaa kohteet kerrasta maaliin, kuin tehdä moneen kertaan päästäkseen samaan lopputulokseen. Remonttialalla on aina tärkeätä saada asiakkaan luottamus siihen, että asiat hoidetaan sovitusti. Tekemällä työmme luotettavasti ja laadukkaasti uskomme, että ”hyvä kello kauas kuuluu” aina uusienkin asiakkaidemme korviin asti.

Arvonnan ehdot

Arvonta suoritetaan astamessujen kautta tarjouksen ottaneiden ja vuodelle 2023 kaupan tehneiden kesken.

Arvonnassa arvotaan ilmainen ulkomaalaus maksimihinnaltaan 8000 €.

Voittosumma määräytyy meidän tekemän tarjouksen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli ulkomaalauksen voittaja on maksanut jo kauppasumman se palautetaan hänelle arvonnan ratkettua.

Voiton osuessa kohdallesi hyväksyt nimesi sekä kuvien, videon ja haastattelun käytön markkinointitarkoituksessa.

Arvontaan ei voi osallistua taloyhtiöt tai yritykset.

Arvonta suoritetaan Syyskuun 2023 aikana.