Kivitalon maalaus

Kivitalon maalaus on yksi kodin tärkeimmistä huoltotöistä. Maalauksella varmistetaan, että talon ulkopinta pitää kosteuden ulkona, jolloin talo pysy ehjänä ja terveenä!

Miten maalaus etenee?

1. Pesu ja Pohjatyöt
Kivitalon maalaus alkaa perusteellisella pesulla poistaakseen likaa ja mahdollisia vanhoja maalijäämiä. Tarvittaessa tehdään korjauksia, kuten halkeamien tasoitusta.

2. Valitun Maalin Levitys
Valittu maali levitetään tasaisesti kivipinnalle. Käytetystä maalityypistä riippuen tarvitaan yksi tai useampi maalikerros varmistaakseen kestävyyden ja halutun värisävyn.

3. Viimeistely ja Yksityiskohdat
Viimeistellään maalaus tarkkuutta vaativilla alueilla, kuten ikkuna- ja ovikehyksissä. Yksityiskohtiin kiinnitetään erityistä huomiota varmistaen siisti ja laadukas lopputulos.

4. Viimeinen Tarkastus
Suoritetaan lopullinen tarkastus varmistaakseen, että maalaus on tasainen, kestävä ja vastaa odotuksia. Tarvittaessa tehdään viimeiset säädöt ennen kuin työ voidaan katsoa valmiiksi.

Mitä kannattaa ottaa huomioon talon maalauksessa?

Talon maalaus on merkittävä investointi, joka vaikuttaa paitsi kodin ulkonäköön myös sen kestävyyteen. Ennen maalausprojektin aloittamista on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja varmistaakseen onnistuneen lopputuloksen. Ensinnäkin, tarkista talon kunto ja tee tarvittavat korjaukset, kuten halkeamien täyttö ja puuosien korjaus. Valitse laadukkaat maalit ja varmista, että ne sopivat talon materiaaleihin. Säät vaikuttavat maalin kuivumiseen, joten valitse sopiva aika maalaustyölle. Muista suojata ympäröivät pinnat, kuten ikkunat ja kasvit, maalitöiden aikana. Oikeilla valmisteluilla ja huolellisella suunnittelulla varmistat, että talon maalaus säilyy kauniina ja kestävänä pitkään.

Katso referenssejä

Katso referenssikohteitamme tästä.

Pyydä tarjous

Voit pyytää tarjouksen tai varata ilmaisen kartoituskäynnin klikkaamalla tästä

Arvonnan ehdot

Arvonta suoritetaan astamessujen kautta tarjouksen ottaneiden ja vuodelle 2023 kaupan tehneiden kesken.

Arvonnassa arvotaan ilmainen ulkomaalaus maksimihinnaltaan 8000 €.

Voittosumma määräytyy meidän tekemän tarjouksen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli ulkomaalauksen voittaja on maksanut jo kauppasumman se palautetaan hänelle arvonnan ratkettua.

Voiton osuessa kohdallesi hyväksyt nimesi sekä kuvien, videon ja haastattelun käytön markkinointitarkoituksessa.

Arvontaan ei voi osallistua taloyhtiöt tai yritykset.

Arvonta suoritetaan Syyskuun 2023 aikana.