Puuverhouksen maalaus Pirkanmaa

Aika suorittaa puuverhouksen maalaus Pirkanmaalla?

Maalipinnan tärkein tehtävä on toimia talon puuverhouksen suojakuorena koko talon eliniän ajan. Julkisivun ja muiden ulkoseinien pinnat alkavat vuosien kuluessa hilseillä, haalistua, kulua ja haurastua. Tähän vaikuttaa vesisateet, auringon armoton porotus ja ilmassa leijuvat epäpuhtaudet. Maalipinnan alla oleva puu harmaantuu ja vie ulkoverhouksen elinkaaresta kymmeniä vuosia pois. Kaikelta tältä säästyy, kun pitää huolta säännöllisestä huoltomaalauksesta.

Tiedät huoltomaalauksen olevan ajankohtaista kun puutalon maali alkaa halkeilla tai hilseillä, väri haalistuu tai huomaat maalissa homepilkkuja. Ulkoverhous kannattaa tarkistaa vuosittain, jotta voidaan ennaltaehkäistä isompia vaurioita ajoissa.

Onko puuverhouksen maalaus Pirkanmaalla ajankohtainen? Me Onnenmaalilla hoidamme puuverhouksen maalauksen luotettavasti ja ammattitaidolla!

Pohjatyöt

Pohjamaalatuille maalipinnoille ei tarvitse tehdä varsinaista esikäsittelyä. Tässä tapauksessa pinnan maalaus kahteen kertaan riittää. Aikaisemmin maalatuille pinnoille tehdään tarvittaessa vähintään irtonaisen lian ja roskien pesu tai vähintään homepesu. Jos vanha maali on hilseillyt, poistetaan se kaapimalla ja puupaljaat pinnat pohjamaalataan.

Pintamaalaus

Oikean maalin valitseminen pintamaaliksi on avaintekijänä onnistuneen lopputuloksen kannalta. Ideaali sää maalaukselle on puolipoutainen. Helteellä maalaaminen ei myöskään ole ongelma, kun suunnittelemme työn huolellisesti. Sateella maalaamme räystäänalusia ja katoksia. Täydellisen lopputuloksen saamiseksi maalikalvon tulee olla oikean paksuinen. Tämä saavutetaan oikeanlaisella työjärjestyksellä, jolloin maalauksesta saadaan yhteneväinen.

"Erittäin hyvää palvelua. Maalaus sujui aikataulussa ja siististi!"
Juuso Piilonen
"Olemme hyvin tyytyväisiä. Urakka toteutui juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huolellisesti. Vahva suositus!"
Jarmo & Eila Toikkari
"Asiallisia ja ammattimaisia nuoria kavereita, jotka hoiti hommat prikulleen sovitusti ja aikataulun mukaan. Suosittelen!"
Mikko Ollikainen

Miksi valita Onnenmaali?

1. Helppous

Teemme maalaukset avaimet käteen periaatteella aina alkusuojauksista lopputarkastukseen asti. Taloyhtiön maalauksen yhtäjaksoisesti ja tehokkaasti mukavien maalareiden toimesta.
Taloyhtiölle nimetty oma työnjohtaja, joka on tavoitettavissa 24/7.

2. Luottamus

Pidämme kiinni sovituista asioista ja aikatauluista. Pidämme taloyhtiön ajan tasalla koko työn suorituksen ajan, jotta tiedetään missä mennään. Laskun loppusumma on sama kuin sopimuksessa. (Ei tyhjästä ilmaantuvia lisäkuluja)

3. Laatu

Teemme työvaiheet fiksusti ilman oikomista. Onnistuneen maalauksen kivijalka on oikein tehdyt pohjatyöt ja siisti työnjälki. Mikäli virheitä tapahtuu korjaamme ne siltä seisomalta emmekä lähde työmaalta ennen kuin asiakkaalla on suu hymyssä.

4. Kotimaisuus

Olemme 100% suomalainen yritys. Meiltä ostamisella on työllistävä vaikutus.

Tutustu palveluihimme

onnenmaali-puuverhouksen-maalaus-pirkanmaa (2)

Rapatun julkisivun maalaus

Rapattuja ulkoseiniä löytyy yleensä tiili-, harkko- ja kivitaloista. Oikein tehdyt rappaukset kestävät kymmeniä vuosia, mutta olosuhteet saattavat vaikuttaa kestoon.

onnenmaali-puuverhouksen-maalaus-pirkanmaa (1)

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus antaa katollesi 10-15 vuotta elinaikaa! 

Arvonnan ehdot

Arvonta suoritetaan astamessujen kautta tarjouksen ottaneiden ja vuodelle 2023 kaupan tehneiden kesken.

Arvonnassa arvotaan ilmainen ulkomaalaus maksimihinnaltaan 8000 €.

Voittosumma määräytyy meidän tekemän tarjouksen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli ulkomaalauksen voittaja on maksanut jo kauppasumman se palautetaan hänelle arvonnan ratkettua.

Voiton osuessa kohdallesi hyväksyt nimesi sekä kuvien, videon ja haastattelun käytön markkinointitarkoituksessa.

Arvontaan ei voi osallistua taloyhtiöt tai yritykset.

Arvonta suoritetaan Syyskuun 2023 aikana.