Rapatun julkisivun maalaus

Rapatun julkisivun maalaus ehkäisee taloa kosteusvaurioilta ja rappauksen irtoamiselta.

Vältä kallis julkisivuremontti rappauksen maalauksella

Rapattu julkisivu on yleensä kivi-, harkko- tai tiilitaloissa. Hyvin tehty rappaus kestää kymmeniä vuosia. Kun julkisivu alkaa osoittaa selviä kulumisen merkkejä, on aika harkita sen maalausta. Rapatusta julkisivusta kannattaa pitää huolta, sillä liiallinen rapistuminen altistaa talon kosteusvaurioille ja pahimmassa tapauksessa rappaus alkaa lohkeilla ja irtoilla. Maalattu ja ehjä rappaus estää lian ja veden pääsyn rakenteisiin. Rapatun pinnan huoltomaalaus antaa sille uuden ilmeen kymmeniksi vuosiksi.

Ilmainen kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä käymme yhdessä läpi rappauksen kivipinnan maalin, rakenteet sekä vauriot.  Käynnillä pyrimme selvittämään rappauksen tilanteen ja kerromme sopivan korjausmenetelmän aina räätälöidysti talosi tarpeeseen.

Räätälöity ratkaisu

Kartoituskäynnin jälkeen lähetämme teille tarjouksen rapatun julkisivun maalauksesta sekä mahdollisista korjaustöistä.

Laadimme sinulle parhaan ratkaisun aina ammattitaidolla. Otamme huomioon kaikki urakan hintaan vaikuttavat tekijät, ja suunnittelemme tarpeelliset toimenpiteet niiden mukaisesti. Jos rappaus on vaurioitunut, huolehdimme julkisivun paikkarappauksesta sekä huoltomaalauksesta.

Maalauksen aika!

Rapatun julkisivun huoltomaalaus muodostaa rapatulle kivipinnalle suojakuoren, joka hylkii likaa ja vettä sekä antaa talolle täysin uuden ilmeen. Huolellisesti ja ammattitaidolla maalattu julkisivu nostaa myös kiinteistösi arvoa.

"Erittäin hyvää palvelua. Maalaus sujui aikataulussa ja siististi!"
Juuso Piilonen
"Olemme hyvin tyytyväisiä. Urakka toteutui juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huolellisesti. Vahva suositus!"
Jarmo & Eila Toikkari
"Asiallisia ja ammattimaisia nuoria kavereita, jotka hoiti hommat prikulleen sovitusti ja aikataulun mukaan. Suosittelen!"
Mikko Ollikainen

Miksi valita Onnenmaali?

1. Helppous

Teemme maalaukset avaimet käteen periaatteella aina alkusuojauksista lopputarkastukseen asti. Taloyhtiön maalauksen yhtäjaksoisesti ja tehokkaasti mukavien maalareiden toimesta.
Taloyhtiölle nimetty oma työnjohtaja, joka on tavoitettavissa 24/7.

2. Luottamus

Pidämme kiinni sovituista asioista ja aikatauluista. Pidämme taloyhtiön ajan tasalla koko työn suorituksen ajan, jotta tiedetään missä mennään. Laskun loppusumma on sama kuin sopimuksessa. (Ei tyhjästä ilmaantuvia lisäkuluja)

3. Laatu

Teemme työvaiheet fiksusti ilman oikomista. Onnistuneen maalauksen kivijalka on oikein tehdyt pohjatyöt ja siisti työnjälki. Mikäli virheitä tapahtuu korjaamme ne siltä seisomalta emmekä lähde työmaalta ennen kuin asiakkaalla on suu hymyssä.

4. Kotimaisuus

Olemme 100% suomalainen yritys. Meiltä ostamisella on työllistävä vaikutus.

Tutustu palveluihimme

onnenmaali-rapatun-julkisivun-maalaus (2)

Puuverhouksen maalaus

Maalipinnan tärkein tehtävä on toimia talon puuverhouksen suojakuorena koko talon eliniän ajan. Julkisivun ja muiden ulkoseinien pinnat alkavat vuosien kuluessa hilseillä, haalistua, kulua ja haurastua.

onnenmaali-rapatun-julkisivun-maalaus (1)

Tiilikaton pinnoitus

Tiilen pinta muuttuu vuosien saatossa huokoiseksi ja kerää kosteutta. Pinnoitettu tiili estää kosteuden imeytymisen tiileen ja suojaa kattotiiltä pakkasrapautumiselta ja sammaloitumiselta.

onnenmaali-rapatun-julkisivun-maalaus (1)

Tiilikaton pesu

Tiilikatto on kaunis ja kestävä katemateriaali, joka suojaa kotiasi säältä ja antaa sille tyylikkään ulkonäön. Ajan kuluessa tiilikatto voi menettää hohtonsa, kun siihen kertyy epäpuhtauksia.

Arvonnan ehdot

Arvonta suoritetaan astamessujen kautta tarjouksen ottaneiden ja vuodelle 2023 kaupan tehneiden kesken.

Arvonnassa arvotaan ilmainen ulkomaalaus maksimihinnaltaan 8000 €.

Voittosumma määräytyy meidän tekemän tarjouksen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli ulkomaalauksen voittaja on maksanut jo kauppasumman se palautetaan hänelle arvonnan ratkettua.

Voiton osuessa kohdallesi hyväksyt nimesi sekä kuvien, videon ja haastattelun käytön markkinointitarkoituksessa.

Arvontaan ei voi osallistua taloyhtiöt tai yritykset.

Arvonta suoritetaan Syyskuun 2023 aikana.