Rapatun seinän maalaus

Rapatun seinän maalaus on tärkeä osa talon ulko- ja sisätilojen viimeistelyä.
Hyvin tehty maalaus ei ainoastaan paranna talosi ulkonäköä, vaan myös suojaa seinäpintoja sääolosuhteilta ja kulumiselta.

Maalaa rapattu seinä ajoissa - säästyt kalliilta julkisivuremontilta

Onnenmaali tarjoaa laadukkaita ja kestäviä maalauksia kaikentyyppisille rapatuille seinille. Olemme erikoistuneet rapattujen seinien maalaukseen ja meillä on vuosien kokemus alalta. Käytämme parhaita menetelmiä ja materiaaleja, jotka takaavat kauniin ja kestävän lopputuloksen. Käytämme vain korkealaatuisia maaleja, jotka kestävät aikaa ja sääolosuhteita. Näin varmistamme, että seinäsi näyttävät hyviltä vuosienkin päästä.

Kuinka prosessi etenee?

Ennen maalausta huolehdimme, että rapattu seinä on kunnolla puhdistettu ja tarvittaessa korjattu. Tämä takaa maalin tasaisen tarttumisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

Ensimmäinen askel rapatun seinän maalauksessa on seinän perusteellinen puhdistus. Poistamme kaikki irtonaiset lika ja mahdolliset vanhat maalikerrokset, jotta uusi maali tarttuu hyvin. Seuraavaksi levitetään pohjamaali, joka varmistaa, että pintamaali tarttuu hyvin ja lopputulos on tasainen. Käytämme laadukasta pintamaalia, joka antaa seinälle kauniin ja kestävän pinnan. Valittavana on laaja valikoima värejä ja sävyjä, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Maalauksen jälkeen tarkistamme työn jäljen ja teemme tarvittavat viimeistelyt, jotta lopputulos on moitteeton.

Pyydä meidät käynnille!

Jos harkitset rapatun seinän maalausta, älä epäröi ottaa yhteyttä! Tarjoamme ilmaisen konsultoinnin ja kustannusarvion, jotta tiedät tarkalleen, mitä odottaa. Meidän ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa maalaukseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme laadukkaat palvelut kilpailukykyisin hinnoin. Meiltä saat aina kustannusarvion etukäteen, ilman piilokuluja. Tutustuthan myös referensseihimme.

Varaa ilmainen kartoituskäyntisi helposti lomakkeella, me olemme Sinuun yhteydessä!

Miksi valita Onnenmaali?

1. Helppous

Teemme maalaukset avaimet käteen periaatteella aina alkusuojauksista lopputarkastukseen asti. Taloyhtiön maalauksen yhtäjaksoisesti ja tehokkaasti mukavien maalareiden toimesta.
Taloyhtiölle nimetty oma työnjohtaja, joka on tavoitettavissa 24/7.

2. Luottamus

Pidämme kiinni sovituista asioista ja aikatauluista. Pidämme taloyhtiön ajan tasalla koko työn suorituksen ajan, jotta tiedetään missä mennään. Laskun loppusumma on sama kuin sopimuksessa. (Ei tyhjästä ilmaantuvia lisäkuluja)

3. Laatu

Teemme työvaiheet fiksusti ilman oikomista. Onnistuneen maalauksen kivijalka on oikein tehdyt pohjatyöt ja siisti työnjälki. Mikäli virheitä tapahtuu korjaamme ne siltä seisomalta emmekä lähde työmaalta ennen kuin asiakkaalla on suu hymyssä.

4. Kotimaisuus

Olemme 100% suomalainen yritys. Meiltä ostamisella on työllistävä vaikutus.

Tästä pääset tutustumaan muihin palveluihimme!

Talon maalaus

Klikkaa tästä päästäksesi tutustumaan talon maalaus -palveluihimme.

Kattohuolto

Klikkaa tästä päästäksesi tutustumaan tiilikaton huoltoon.

Taloyhtiöt

Klikkaa tästä päästäksesi tutustumaan palveluihimme taloyhtiöille.

Arvonnan ehdot

Arvonta suoritetaan astamessujen kautta tarjouksen ottaneiden ja vuodelle 2023 kaupan tehneiden kesken.

Arvonnassa arvotaan ilmainen ulkomaalaus maksimihinnaltaan 8000 €.

Voittosumma määräytyy meidän tekemän tarjouksen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli ulkomaalauksen voittaja on maksanut jo kauppasumman se palautetaan hänelle arvonnan ratkettua.

Voiton osuessa kohdallesi hyväksyt nimesi sekä kuvien, videon ja haastattelun käytön markkinointitarkoituksessa.

Arvontaan ei voi osallistua taloyhtiöt tai yritykset.

Arvonta suoritetaan Syyskuun 2023 aikana.