Rapatun talon maalaus

Rapatun talon maalaus ehkäisee taloa kosteusvaurioilta ja rappauksen irtoamiselta.
Jos kivitalon maalaus Pirkanmaalla on ajankohtainen, pyydä meidät kartoituskäynnille!

Rapattu julkisivu on yleensä kivi-, harkko- tai tiilitaloissa. Hyvin tehty rappaus kestää kymmeniä vuosia, mutta kun julkisivu alkaa osoittaa selviä kulumisen merkkejä, on aika harkita sen maalausta. Rapatusta julkisivusta kannattaa pitää huolta, sillä liiallinen rapistuminen altistaa talon kosteusvaurioille ja pahimmassa tapauksessa rappaus alkaa lohkeilla ja irtoilla. Maali estää lian ja veden pääsyn rakenteisiin. Rapatun talon maalaus antaa sille uuden ilmeen kymmeniksi vuosiksi.

Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin

Käymme yhdessä läpi rappauksen kivipinnan maalin, rakenteet sekä vauriot.  Ilmaisella kartoituskäynnillä pyrimme selvittämään rappauksien tilanteen ja kerromme sopivan korjausmenetelmän aina räätälöidysti.

Rapatun talon maalausprojekti suunnitellaan aina huolellisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa. Arvioimme maalaustyön laajuuden ja tarjoamme selkeän hinta-arvion ennen työn aloittamista. Pyrimme työskentelemään tehokkaasti ja minimoimaan mahdolliset häiriöt asukkaille. Tavoitteenamme on varmistaa asiakkaan tyytyväisyys ja saavuttaa laadukas lopputulos.

Räätälöity ratkaisu

Kartoituskäynnin jälkeen tarjoamme parhaan ratkaisun teidän projektille. 

Käytämme ratkaisun laatimiseen ammattitaitoamme. Otamme huomioon kaikki hintaan vaikuttavat tekijät ja mitkä ratkaisut ovat projektille tarpeellisia. Esimerkiksi, jos rappaus on vaurioitunut ja katsomme paikkarappauksen ja huoltomaalauksen olevan parempi vaihtoehto.

Tarjoamme luotettavaa rapatun talon maalauspalvelua, oli kyseessä sitten uusi maalausprojekti tai vanhan maalipinnan uusiminen. Kokeneet maalarimme tuntevat erilaiset rapattujen talojen materiaalit ja osaavat valita oikean maalin ja menetelmän kullekin pinnalle. Huolehdimme myös tarvittavista pohjatöistä, kuten puhdistuksesta ja pintojen tasoituksesta, jotta maalipinta olisi tasainen ja kestävä.

Maalauksen aika!

Käytämme korkealaatuisia maalituotteita, jotka ovat suunniteltu erityisesti rapattujen pintojen maalaamiseen. Nämä maalit tarjoavat pitkäkestoista suojaa ja kestävät hyvin vaihtelevia sääolosuhteita. Suosimme aina ympäristöystävällisiä maaleja, jotka ovat turvallisia sekä sinulle että ympäristölle.

"Erittäin hyvää palvelua. Maalaus sujui aikataulussa ja siististi!"
Juuso Piilonen
"Olemme hyvin tyytyväisiä. Urakka toteutui juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huolellisesti. Vahva suositus!"
Jarmo & Eila Toikkari
"Asiallisia ja ammattimaisia nuoria kavereita, jotka hoiti hommat prikulleen sovitusti ja aikataulun mukaan. Suosittelen!"
Mikko Ollikainen

Miksi valita Onnenmaali?

1. Helppous

Teemme maalaukset avaimet käteen periaatteella aina alkusuojauksista lopputarkastukseen asti. Taloyhtiön maalauksen yhtäjaksoisesti ja tehokkaasti mukavien maalareiden toimesta.
Taloyhtiölle nimetty oma työnjohtaja, joka on tavoitettavissa 24/7.

2. Luottamus

Pidämme kiinni sovituista asioista ja aikatauluista. Pidämme taloyhtiön ajan tasalla koko työn suorituksen ajan, jotta tiedetään missä mennään. Laskun loppusumma on sama kuin sopimuksessa. (Ei tyhjästä ilmaantuvia lisäkuluja)

3. Laatu

Teemme työvaiheet fiksusti ilman oikomista. Onnistuneen maalauksen kivijalka on oikein tehdyt pohjatyöt ja siisti työnjälki. Mikäli virheitä tapahtuu korjaamme ne siltä seisomalta emmekä lähde työmaalta ennen kuin asiakkaalla on suu hymyssä.

4. Kotimaisuus

Olemme 100% suomalainen yritys. Meiltä ostamisella on työllistävä vaikutus.

Tutustu palveluihimme

onnenmaali-rapatun-talon-maalaus (2)

Puuverhouksen maalaus

Maalipinnan tärkein tehtävä on toimia talon puuverhouksen suojakuorena koko talon eliniän ajan. Julkisivun ja muiden ulkoseinien pinnat alkavat vuosien kuluessa hilseillä, haalistua, kulua ja haurastua.

onnenmaali-rapatun-talon-maalaus (1)

Tiilikaton pinnoitus

Tiilen pinta muuttuu vuosien saatossa huokoiseksi ja kerää kosteutta. Pinnoitettu tiili estää kosteuden imeytymisen tiileen ja suojaa kattotiiltä pakkasrapautumiselta ja sammaloitumiselta.

onnenmaali-rapatun-talon-maalaus (1)

Tiilikaton pesu

Tiilikatto on kaunis ja kestävä katemateriaali, joka suojaa kotiasi säältä ja antaa sille tyylikkään ulkonäön. Ajan kuluessa tiilikatto voi menettää hohtonsa, kun siihen kertyy epäpuhtauksia.

Arvonnan ehdot

Arvonta suoritetaan astamessujen kautta tarjouksen ottaneiden ja vuodelle 2023 kaupan tehneiden kesken.

Arvonnassa arvotaan ilmainen ulkomaalaus maksimihinnaltaan 8000 €.

Voittosumma määräytyy meidän tekemän tarjouksen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli ulkomaalauksen voittaja on maksanut jo kauppasumman se palautetaan hänelle arvonnan ratkettua.

Voiton osuessa kohdallesi hyväksyt nimesi sekä kuvien, videon ja haastattelun käytön markkinointitarkoituksessa.

Arvontaan ei voi osallistua taloyhtiöt tai yritykset.

Arvonta suoritetaan Syyskuun 2023 aikana.