Pyydä tarjous talon maalauksesta Onnenmaalilta!

Haluatko ammattilasen maalaamaan kotisi? Maalaamme Pirkanmaalla sekä Kanta-Hämeessä satojen talojen kokemuksella.

Pyydä tarjous tästä – se vie vain 30 sekuntia!

Pyydä tästä tarjous parilla klikkauksella!

Miksi tilata maalaus Onnenmaalilta?

Talon maalipinnasta huolehtiminen on yksi kodin tärkeimmistä huoltotöistä. Se varmistaa että huono sää ja kosteus pysyy ulkona, ja koti saa pysyä lämpimänä ja ehjänä.

Onnenmaalilla kaikki maalausurakat hoidetaan aina ammattimasesti, ilman oikomista tai hutilointia.

Maalaamme satojen talojen kokemuksella, joten voit olla varma, että talosi maalaus hoidetaan siten, että se kestää. Annamme tähän vielä 3 vuoden takuun!

Olemme oikea yritys, joka tarkoittaa, ettei sinun tarvitse pelätä ettemmekö olisi vastaamassa työstämme vielä seuraavina vuosinakin.

Pienenä paikallisena toimijana pystymme kuitenkin pitämään hinnat kilpailukykyisinä.

Pyydä tästä tarjous maalauksesta!

Vältä kallis julkisivuremontti oikea-aikaisella huoltomaalauksella

Talon maalipinnat kuluvat, haalistuvat ja haurastuvat vuosien saatossa. Talon huoltomaalaus onkin syytä tehdä ajallaan, sillä hilseillyt maali altistaa paljaat pinnat auringolle, sateelle sekä epäpuhtauksille vähentäen ulkoverhouksen elinikää. Talon maalaus kannattaa aina suorittaa ennen kuin maalipinta alkaa hilseillä ja haalistua – tällöin säästytään ulkoverhouksen uusimisen sekä maalimenekin kustannuksissa. Talon suositeltu huoltomaalausväli on 10–15 vuotta.

Ole tänä vuonna ajoissa liikkeellä ja hyödynnä ilmainen kartoituskäyntimme!

Talon maalaus Tampereella Onnenmaalilta! Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!

Uuden talon maalaus

Uusi talo maalataan tyypillisesti kahteen kertaan pohjamaalin päälle. Maalaamisen optimaalinen aika on Suomessa yleensä kesäkuussa, jolloin kelit on kuivat ja lämpötila sopiva.

Myös muina lämpiminä kuukausina voi maalata huoletta. Otamme maalausurakassa aina huomioon sääennusteet, jotta uudelle maalipinnalle jää tarpeeksi aikaa kuivua. Kuivumisaika vaihtelee maalista riippuen parista tunnista jopa vuorokauteen.

"Erittäin hyvää palvelua. Talon maalaus sujui aikataulussa ja siististi!"
Juuso Piilonen
"Olemme hyvin tyytyväisiä. Urakka toteutui juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huolellisesti. Vahva suositus!"
Jarmo & Eila Toikkari
"Asiallisia ja ammattimaisia nuoria kavereita, jotka hoiti hommat prikulleen sovitusti ja aikataulun mukaan. Suosittelen!"
Mikko Ollikainen

Talon maalauksen ammattilainen

Talon maalaus saattaa olla kesäinen projekti, jonka myös kätevä talon omistaja voi tehdä itse. Ammattilaisen palkkaaminen on kuitenkin hyvä idea, kun haluat saada työn tehdyksi napakassa aikataulussa ja säästyä itse päänvaivalta.

Haluamme olla luotettava kumppani, ja siksi toteutamme maalauksen aina oikeilla välineillä, tarkasti, turvallisesti, sekä tarjoamme työllemme kolmen vuoden takuun. Pidämme sinut ajan tasalla urakan etenemisestä – me hoidamme työn ja sinä voit huoletta nauttia Suomen ainutlaatuisesta kesästä!

Ole fiksu ja ulkoista talon maalaus Onnenmaalille!

Meiltä saat oikeasti pitkän kolmen vuoden takuun!

Oletko miettinyt talosi maalaamisen teettämistä ulkopuolisella? Kannattaa valita tekijä, jolla on näyttöä osaamisestä satojen talojen kokemuksella sekä myöntää takuun työlleen. Saat nyt jopa kolmen vuoden takuun työllemme. 

Miksi talon maalaaminen kannattaa tehdä ajoissa?

Talon maalipinta toimii suojakerroksena, joka suojaa rakenteita säältä. Huolella ja tarpeeksi usein maalatun talon huolettomat vuodet kasvavat. Talon maalaamisella ajoissa vältyt isoilta remonteilta jotka saattaisivat johtua mm. kosteusvaurioista, kun pinnan läpi pääsee vettä imeytymään. 

Talo kannattaa maalata noin 10 vuoden välein, jotta maalipinta ei kerkeä rapistumaan, eikä kosteusvaurioita pääse syntymään!

Miksi valita Onnenmaali?

1. Helppous

Teemme maalaukset avaimet käteen periaatteella aina alkusuojauksista lopputarkastukseen asti. Taloyhtiön maalauksen yhtäjaksoisesti ja tehokkaasti mukavien maalareiden toimesta.
Taloyhtiölle nimetty oma työnjohtaja, joka on tavoitettavissa 24/7.

2. Luottamus

Pidämme kiinni sovituista asioista ja aikatauluista. Pidämme taloyhtiön ajan tasalla koko työn suorituksen ajan, jotta tiedetään missä mennään. Laskun loppusumma on sama kuin sopimuksessa. (Ei tyhjästä ilmaantuvia lisäkuluja)

3. Laatu

Teemme työvaiheet fiksusti ilman oikomista. Onnistuneen maalauksen kivijalka on oikein tehdyt pohjatyöt ja siisti työnjälki. Mikäli virheitä tapahtuu korjaamme ne siltä seisomalta emmekä lähde työmaalta ennen kuin asiakkaalla on suu hymyssä.

4. Kotimaisuus

Olemme 100% suomalainen yritys. Meiltä ostamisella on työllistävä vaikutus.

Kesälle 2024 mahtuu vielä maalauksia. Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous parilla klikkauksella!

Pyydä tarjous parilla klikkauksella!

Arvonnan ehdot

Arvonta suoritetaan astamessujen kautta tarjouksen ottaneiden ja vuodelle 2023 kaupan tehneiden kesken.

Arvonnassa arvotaan ilmainen ulkomaalaus maksimihinnaltaan 8000 €.

Voittosumma määräytyy meidän tekemän tarjouksen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli ulkomaalauksen voittaja on maksanut jo kauppasumman se palautetaan hänelle arvonnan ratkettua.

Voiton osuessa kohdallesi hyväksyt nimesi sekä kuvien, videon ja haastattelun käytön markkinointitarkoituksessa.

Arvontaan ei voi osallistua taloyhtiöt tai yritykset.

Arvonta suoritetaan Syyskuun 2023 aikana.