Tiilikaton maalaus

Onko katollasi sammalta tai muuta kasvustoa? Onko kattosi pinnoite haurastunut ja yleisilme epäsiisti? Ei hätää, me pinnoitamme kattosi!

Katso video

Katso video tiilikaton pinnoituksesta

Millon tiilikatto kannattaa maalata?

Varaa meiltä ilmainen kartoituskäynti, niin tulemme arvioimaan tiilikattosi nykytilanteen. Teemme sinulle tarjouksen arviomme pohjalta. Korvaamme myös mahdolliset rikkoutuneet tiilet sekä pesemme katon ennen pinnoitusta, jotta saat koko urakan saman katon alta!

Miksi tiilikatto kannattaa maalata?

"Erittäin hyvää palvelua. Maalaus sujui aikataulussa ja siististi!"
Juuso Piilonen
"Olemme hyvin tyytyväisiä. Urakka toteutui juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huolellisesti. Vahva suositus!"
Jarmo & Eila Toikkari
"Asiallisia ja ammattimaisia nuoria kavereita, jotka hoiti hommat prikulleen sovitusti ja aikataulun mukaan. Suosittelen!"
Mikko Ollikainen

Tiilikaton maalaus ruiskulla

Tiilikaton maalaus eli pinnoitus ruiskulla on kustannustehokas ja kestävä tapa uudistaa ja suojata katon pinta. Ruiskutuspinnoitusmenetelmä mahdollistaa tasaisen ja ohuen kerroksen levityksen, mikä takaa kattavan suojan säältä, sekä pitkäikäisen lopputuloksen.

Ensimmäinen askel tiilikaton pinnoituksessa ruiskulla on katon puhdistaminen huolellisesti. Poistamme kaiken irtonaisen lian, lehdet ja sammaleet harjalla tai painepesurilla. Tämä luo hyvän pohjan pinnoitteelle ja varmistaa sen, että se tarttuu kunnolla tiilen pintaan.

Seuraavaksi valmistellaan ruiskutettava pinnoiteaine. Pinnoiteaine on yleensä akryyli- tai polyuretaanipohjainen, ja se tarjoaa erinomaisen suojan kosteutta, UV-säteilyä ja muita sääolosuhteita vastaan. Pinnoiteaineen sekoittamisessa tulee noudattaa tarkasti valmistajan antamia ohjeita varmistuakseen hyvästä sekoitussuhteesta sekä laadukkaasta lopputuloksesta.

Kun pinnoiteaine on valmis, käytämme erikoisruiskua levittääksemme sitä tasaisesti katon pinnalle. Ruiskutusmenetelmä mahdollistaa nopean ja tarkan työskentelyn, jolloin saamme koko katon peitettyä yhtenäisellä kerroksella. On tärkeää, että pinnoitetta ruiskutetaan tasaisesti kaikkialle ja ettei pintaan jää laikkuja tai puutteita.

Ruiskutuksen jälkeen annetaan pinnoitteen kuivua ja kovettua valmistajan suositusten mukaisesti. Tämä voi kestää useita tunteja tai jopa päiviä riippuen pinnoiteaineesta ja olosuhteista. Pinnoituksen ajankohta kannattaa siis suunnitella siten, että kelit olisivat kuivat eikä heti pinnoituksen jälkeen sataisi.

Tiilikaton pesu tehty vanhalle tiilikatolle. Punainen tiilikatto.
Tiilikaton-pinnoitus-Onnenmaali-5

Kun pinnoite on täysin kuivunut, tiilikatto on taas lähes uuden veroinen. Pinnoite muodostaa vedenpitävän kerroksen, joka estää kosteuden tunkeutumisen tiilen sisään ja pitää katon kestävänä pitkään. Lisäksi pinnoite voi antaa kattopinnalle kauniin ja tasaisen ulkonäön, joka parantaa koko rakennuksen ulkoasua. Tiilikaton pinnoitus on merkittävä parannus talon ulkonäköön.

On tärkeää huomata, että tiilikaton pinnoittaminen ruiskulla on ammattitaitoa vaativa työ. Siinä on monta osaa, joiden pitää osua kohdilleen, jotta saavutetaan veden ja sään kestävä tiilikatto.

Kysy meiltä tarjous tiilikaton maalauksesta klikkaamalla alla olevasta napista. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen!

Miksi valita Onnenmaali?

1. Helppous

Teemme maalaukset avaimet käteen periaatteella aina alkusuojauksista lopputarkastukseen asti. Taloyhtiön maalauksen yhtäjaksoisesti ja tehokkaasti mukavien maalareiden toimesta.
Taloyhtiölle nimetty oma työnjohtaja, joka on tavoitettavissa 24/7.

2. Luottamus

Pidämme kiinni sovituista asioista ja aikatauluista. Pidämme taloyhtiön ajan tasalla koko työn suorituksen ajan, jotta tiedetään missä mennään. Laskun loppusumma on sama kuin sopimuksessa. (Ei tyhjästä ilmaantuvia lisäkuluja)

3. Laatu

Teemme työvaiheet fiksusti ilman oikomista. Onnistuneen maalauksen kivijalka on oikein tehdyt pohjatyöt ja siisti työnjälki. Mikäli virheitä tapahtuu korjaamme ne siltä seisomalta emmekä lähde työmaalta ennen kuin asiakkaalla on suu hymyssä.

4. Kotimaisuus

Olemme 100% suomalainen yritys. Meiltä ostamisella on työllistävä vaikutus.

Tutustu palveluihimme

WhatsApp Image 2021-11-23 at 165605 (2)

Puuverhouksen maalaus

Maalipinnan tärkein tehtävä on toimia talon puuverhouksen suojakuorena koko talon eliniän ajan. Julkisivun ja muiden ulkoseinien pinnat alkavat vuosien kuluessa hilseillä, haalistua, kulua ja haurastua.

Rapatun julkisivun maalaus

Rapatun julkisivun maalaus

Rapattuja ulkoseiniä löytyy yleensä tiili-, harkko- ja kivitaloista. Oikein tehdyt rappaukset kestävät kymmeniä vuosia, mutta olosuhteet saattavat vaikuttaa kestoon.

Maalattu ja pinnoitettu tiilikatto

Tiilikaton pesu

Tiilikatto on kaunis ja kestävä katemateriaali, joka suojaa kotiasi säältä ja antaa sille tyylikkään ulkonäön.

Kuitenkin ajan kuluessa tiilikatto voi menettää hohtonsa, kun siihen kertyy likaa, sammalta, lehtiä ja muita epäpuhtauksia.

Arvonnan ehdot

Arvonta suoritetaan astamessujen kautta tarjouksen ottaneiden ja vuodelle 2023 kaupan tehneiden kesken.

Arvonnassa arvotaan ilmainen ulkomaalaus maksimihinnaltaan 8000 €.

Voittosumma määräytyy meidän tekemän tarjouksen tai sopimuksen mukaan.

Mikäli ulkomaalauksen voittaja on maksanut jo kauppasumman se palautetaan hänelle arvonnan ratkettua.

Voiton osuessa kohdallesi hyväksyt nimesi sekä kuvien, videon ja haastattelun käytön markkinointitarkoituksessa.

Arvontaan ei voi osallistua taloyhtiöt tai yritykset.

Arvonta suoritetaan Syyskuun 2023 aikana.